AKCIÓ!!!  ÉTELINTOLERANCIA-VIZSGÁLAT GÉPI SZŰRÉS MINTEGY 220 ÉLELMISZERRE AZ ORSZÁG 7 VÁROSÁBAN!  
Kapszulás vastagbélvizsgálat

Kapszulás vastagbélvizsgálat

Kapszula endoszkópiaA kapszulás vastagbélvizsgálat fájdalommentes diagnosztikai módszer, amely napjainkban már hazánkban is egyre népszerűbb.

A vizsgálat lényege, hogy a beteg lenyel egy apró kapszulát, amelyben egy-egy igen kicsi videokamera és rádióadó található. Mialatt a kapszula átjut a bélrendszeren, a kamera rövid időközönként felvételt készít – a legújabb vastagbél kapszula például közel videominőségű képet rögzít a maga 35 kép/másodperces sebességével. A képeket a beteg által viselt vevőegység tárolja. Az elkészített képeket az orvos tölti le a vevőegységről.

Kapszulás vastagbélvizsgálatot az alábbi Endomedix Diagnosztikai Központokban végzünk:
Budapest, Debrecen, Győr, Gyula, Miskolc, Siófok, Veszprém

A szolgáltatás díja: 280 000 Ft + áfa
Foglaljon időpontot az interneten a kapszulás vastagbélvizsgálatra, vagy további információért hívjon bennünket kékszámunkon (06 40 630-080).

További részletek az Endomedix központokról
Az Endomedix diagnosztikai központok országos hálózatát azért hoztuk létre, hogy az állami ellátórendszer alternatívájaként kiváló szakemberekkel, a legmodernebb eszközökkel, diszkrét, nyugodt és kényelmes körülmények között, rugalmas időbeosztással álljunk pácienseink rendelkezésére, biztosítsuk a pontos és gyors diagnózist, kezelést. További részletek az Endomedix Gasztroenterológiai Központok weboldalán találhatók.